Om DYREGO ZOO

Dyrego Zoo er en kjede av selvstendige butikker, eid av to familier. Profileringsnavnet Dyrego Zoo ble opprettet i oktober 1999 av ekteparet Juul, som har drevet dyrebutikker i Oslo området siden 1983. Omtrent et halvt år etter, i mars 2000, inngikk de et samarbeid med ekteparet Evjeberg om innlemmelse av butikkene i en kjede med bruksrett til navnet Dyrego Zoo. Familien Evjeberg hadde da drevet en vellykket dyrebutikk i Kilden, Stavanger siden 1986, under selskapsnavnet Amazoon AS.

Andre generasjon fra begge familier er medeiere, og medvirker til å videreutvikle Dyrego Zoo i takt med tiden.

Sentralt innkjøp fra anerkjente produsenter gir gode priser på produkter av høy kvalitet, og et bredt utvalg fòr og tilbehør til kjæledyr av mange slag. Vi er stolte av våre leverandører og merker, vi velger kun produkter som vi selv går gode for, så kvalitet er noe vi setter veldig høyt.

Vi i Dyrego jobber for at du som kunde skal føle deg velkommen hos oss i våre butikker. Vårt hovedfokus er at dyrene skal ha det best mulig hele tiden. Vi selger dyr i nesten alle våre butikker, som gjør at våre ansatte har den kunnskapen de trenger om ditt dyr.

Copyright 2023 © Dyrego Lørenskog